Како да

Како се кува тестенина цон црема ди пистаццхио

Како се кува тестенина цон црема ди пистаццхио

Лагано пржите лук. Додајте сланину и пустите да се мало пржи. / соффригере ла циполла е аггиунгере ла панцетта. Ласциате соффриггере ун по.

Аггиунгере ла панна е месцоларе. / додајте млечну крему и промешајте.

Месцоларе / промешати

Аггиунгере ун по ди латте / додајте мало млека.

Аггиунгере пистаццхи граттугиато / додајте нарибане пистаће Аггиунгере продаја е пепе куанто вуои / додајте сол и бибер Фар боллире л'ацкуа е цуоцере ла паста / прокувајте воду и скувајте тестенину

Буон аппетито


Погледајте видео: СТРЁМ ИЛИ НОРМ? Тон FIT ME от MAYBELLINE (Октобар 2021).